Propoint ställer ut på S.E.E. på Kistamässan 19-21/4

Propoint ställer ut på S.E.E. Scandinavian Electronics Event på Kistamässan den 19-21/4.

Mässan erbjuder, förutom möjligheten att träffa oss, det senaste inom produktionsutrustning, embedded, komponenter etc. Till detta kan läggas ett stort antal seminarier och föredrag som leds av branschens främsta företag och experter.

Med en toppmodern fabrik och med LEAN implementerat i alla företagets processer står Propoint väl rustat att möta kundernas krav på kvalitet och effektivitet. Kom in i vår monter så berättar vi mer. Gott kaffe finns som vanligt 🙂

Klicka här för biljett!

logo_Oga_72dpi_forweb

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.