Propoint söker Produktionsplanerare/Inköpare

Om tjänsten

Tjänsten produktionsplanerare/Inköpare är en kombinerad roll där man skall sköta produktionsplaneringen samt arbeta med strategiska uppgifter på inköp.

I rollen som produktionsplanerare kommer du att arbeta som hjärtat i organisationen. Du kommer att planera tillverkningsorder utefter de ingående processerna i produkten och utefter kundens önskan om leverans.

Inköpsdelen består bl.a. av prisförhandling, bristanalyser, processutveckling m.m.

I uppgiften ingår att jobba nära alla processer i produktion såväl som på kontoret vilket betyder att du måste kunna hantera många uppgifter samtidigt och kunna driva saker på ett professionellt sätt.

Är det dig vi söker?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men vi önskar att du även har en relevant högskola/universitetsutbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi ser det även som en fördel att du har något års erfarenhet av likartade arbetsuppgifter.

Du behärskar ERP system och Officepaketet mycket väl.

Har du tidigare erfarenhet av elektronikproduktion eller liknande tillverkningsindustri ser vi det som meriterande, liksom erfarenhet av affärssystemet Pyramid och arbetssättet LEAN.

Vi tror att tjänsten passar dig som trivs med att ta fram och analysera underlag för att på så sätt lösa nya och okända problem. Du har en fallenhet för att strukturera, planera och arbeta metodiskt för att nå uppsatta kvalitetskrav och verksamhetsmål.

Som person är du tålmodig och trivs i en tjänst där rutiner och processer är viktiga för att säkra driften, men vi förutsätter ett intresse av att analysera och utveckla nuvarande arbetssätt tillsammans med övrig personal.

Ansökan

Skicka ditt CV till mikael.blixman@propoint.se. Sista ansökningsdag är 2016-01-17, men då vi arbetar med löpande urval bör du skicka din ansökan snarast.

 

Propoint AB erbjuder produktionsresurser, kunskap och erfarenhet inom elektroniktillverkning i form av prototyp, serieproduktion och helhetslösningar. Vi anpassar oss efter kundens behov och svarar gärna för inköp, logistik, projektledning, provning, service, leverans och uppföljning.

Toppmodern utrustning, gedigen kunskap och flexibilitet är våra starkaste sidor.

Våra betydande kunder representerar följande branscher: Telekommunikation, medicin, fordonselektronik, mätteknik, automation, och säkerhet.

Propoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.